TOTAL CONTRACTING

Van ruimtevraag naar huisvesting is een ingrijpend en ingewikkeld proces. De realisatie van een mooi en functioneel gebouw dat geheel voldoet aan de wensen en behoeften van een bedrijf is dan ook geen eenvoudige opgave. Bij het traject van ontwerp tot uiteindelijke realisatie zijn een veelvoud van partijen en hun bijbehorende belangen betrokken. Deze partijen maken het ontwerp- en bouwproces tot een complexe en ondoorzichtige aangelegenheid. Vastinvest neemt graag al uw zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen activiteiten.

Het Total Contracting Systeem van Vastinvest biedt de opdrachtgever het gemak van één professionele contactpersoon, de zekerheid van één verantwoordelijke partij en één totaalgarantie voor de realisatie van een gebouw. Vastinvest zal fungeren als een spil in het gehele proces. Als algemene contractor verzorgt Vastinvest de totale coördinatie tussen planontwikkelaars, architecten, ingenieurs, projectmanagers en bouwleiding. U wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de projectontwikkelingen zonder dat u verwikkeld raakt in het complexe ontwerp- en bouwproces.

Onze kracht ligt in het samenbrengen van professionals die als een team hetzelfde doel hebben: het creëren van een gebouw dat precies voldoet aan uw wensen en behoeften. Als een spin in het web sturen wij de verschillende partijen en trajecten tegelijkertijd aan. Partijen hoeven op deze manier niet op elkaar te wachten. Met deze efficiënte manier van werken boeken wij niet alleen tijdwinst, het heeft ook een positieve invloed op de bouwkosten.

Met het Total Contracting Systeem verzorgt Vastinvest uw totale huisvestingstraject van wensen tot realisatie en ver daarna. U kunt echter ook voor adviesopdrachten en onderdelen bij ons terecht. Vastinvest Total Contracting biedt u diensten als procesmanagement, vastgoedmanagement, projectmanagement en bouwmanagement.