ASSET MANAGEMENT

Vastinvest staat voor Development & Design.

Vastinvest projecten hebben stuk voor stuk iets bijzonders. Ons doel is leefomgevingen te creëren die het publiek aanspreken en die de totale cultuur respecteren en versterken.

Vastinvest staat voor Value & Commitment.

Met Vastinvest Management en Investment wijzigt Vastinvest zich structureel van “ontwikkelaar sec” naar beleggend ontwikkelaar. Het toont onze commitment voor de lange termijn ten aanzien van de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van winkelcentra en hun directe omgeving. Onze strategie is om, samen met geselecteerde financiële partners, direct of indirect door middel van fondsen in nieuwe winkelcentra in groeimarkten te investeren. Als asset manager blijven we lang na oplevering van de winkelcentra profiteren van de voortdurende kwaliteits- en waardegroei. Een belangrijk instrument in deze strategie is shopping center management: het dynamische en intensieve management van onze winkelcentra.

Vastinvest neemt deel in de fondsen die zijn opgericht. Zij participeert voor 10 tot 30% in deze fondsen of zij treedt op als mede-investeerder in individuele projecten. Deze fondsen zijn toegankelijk voor institutionele en particuliere beleggers die willen delen in de waardeontwikkeling van onze projecten. In dit opzicht onderscheidt Vastinvest zich als een partij met zowel de creatieve en financiële kracht om ontwikkelingen van de grond te krijgen en deze duurzaam tot bloei te brengen.