Werken bij

Vastinvest is nationaal en internationaal actief op het gebied van vastgoedontwikkeling, vastgoedbelegging, proces-, project- en bouwmanagement. Wij zijn een organisatie met personeelsleden in diverse landen. Mensen met ambitie en talent. Van onze medewerkers verwachten wij optimale inzet en een positief kritische houding. Een absoluut commitment van het team, met interne normen en waarden als integriteit en resultaatgerichtheid. Wij bieden veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke groei.

 

Open sollicitatie

 
Wij zijn altijd op zoek naar mensen met talent en ambitie. In het bijzonder nodigen wij afgestudeerde economen, bouwkundigen en geografen uit te solliciteren. En zij die net een vastgoedgerichte of financiële HBO opleiding hebben afgerond.
 

Stage

 
Wij hebben ook mogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een stageplek. Als je interesse hebt kun je bellen met de stagecoördinator, Human Resource.
 

Vacatures

 
Klik hier voor het vacature overzicht van Vastinvest.
 
Als je wilt solliciteren stuur dan een brief met CV naar Vastinvest, Human Resource, Zeverijnstraat 6, 1216 GK Hilversum.